Tanssitunnit

KEVÄT 2018

Tanssitunnit 2018-05-07T14:27:26+00:00

Vanhemman ja lapsen hauska yhteinen tanssitunti! Taaperotanssissa keskitytään vuorovaikutukseen ja yhdessä liikkumiseen.  Tule ja ihastu! Varusteiksi rennot vaatteet ja paljaat varpaat.

Keväällä kurssi toteutetaan lyhytkurssina 9.1.-6.2.

Tiistaisin klo 16.30-17 / Valve

Satubaletti on täynnä mielikuvitusta, leikkisää liikkumista ja kaunista musiikkia. Kotona tanssivat lapset – tässä olisi teille täydellinen ensimmäinen harrastus! Varusteiksi balettiasu tai legginssit sekä tossut ja juomapullo.

Tunnin tavoite on, että lapsi osallistuu yksin tanssitunnille. Jos koet, että lapsi ei ole vielä valmis, niin suosittelemme tällöin taaperotanssituntia.

Maanantaisin klo 18-18.30 / Valve

HUOM! RYHMÄ TÄYNNÄ!

Uusi lasten kurssi alkaa tammikuussa 2018! 3-4-vuotiaille suunnattu lastentanssitunti on hauska ja vauhdikas lapsen ensimmäinen tanssitunti. Kauden aikana harjoitellaan yhdessä liikkumista ja perusliikkumistaitoja.

Tunnin tavoite on, että lapsi osallistuu yksin tanssitunnille. Jos koet, että lapsi ei ole vielä valmis, niin suosittelemme tällöin taaperotanssituntia.

Torstaisin klo 17.45-18.15 / Valve

Vauhdikas lasten oma katutanssitunti. Leikkien ja erilaisten harjoitteiden kautta tutustumme katutanssin maailmaan. Tämä tunti on lapsille, jotka haluavat vauhtia ja energiaa! Tunneilla harjoitellaan erilaisia askeleita ja perusliikkumista sekä saatetaanpa jopa harjoitella pyörimään selällään!

Varusteiksi rennot vaatteet ja paljaat varpaat sekä juomapullo.

Perjantaisin klo 18-18.45 / Valve

Lasten balettitunti, jossa lähdetään baletin perusteista syventymään baletin tanssimiseen ja ilmaisuun. Tunneilla tehdään tanko-, keskilattia- ja luovan tanssin harjoituksia.

Varusteiksi balettiasu tai linjakkaat vaatteet ja tossut sekä juomapullo.

Maanantaisin klo 18.30-19.30 / Valve

Lasten energinen tanssitunti. Tunneilla tehdään erilaisia tanssitekniikka harjoituksia keskilattialla, tilassa liikkuen ja lattialla.

Ryhmä on jo tanssia harrastaneille lapsille.

Varusteiksi linjakkaat vaatteet, juomapullo sekä paljaat varpaat.

Torstaisin klo 17.30-18.30 / Oamk

Keskitason tunti.

Sunnuntaisin klo 15-16 / Valve

Keskitason tunti.

Sunnuntaisin klo 16-17 / Valve

Venyttelytunnilla pääset rentoutumaan ja huoltamaan kehoasi. Tunti koostuu erilaisista matolla tehtävistä sarjoista. Aluksi lämmitellään rauhallisesti, jonka jälkeen rentoudutaan venytellen ja avaten kehoa. Keho ja mieli ovat rentoutuneita tunnin loputtua.

Tunti sopii täydellisesti rentouttaviin sunnuntai-iltapäiviin.

Tuntia suositellaan EK-tanssijoille sekä kaikille, ketkä haluavat huoltaa kehoaan. Varusteiksi jumppamatto, juomapullo sekä lämpimät vaatteet.

Sunnuntaisin klo 17-17.45 / Valve

Jo tanssia harrastaneille. Nuoret-Aikuiset.

Keskiviikkoisin klo 19.30-20.45 / Oamk

Teinien oma katutanssitunti. Tunnille voit osallistua ilman tanssitaustaa ja liikkeelle lähdetään katutanssin perusteista.

Torstaisin klo 18.15-19.15 / Valve

Aikuisille suunnattu katutanssin alkeiskurssi, johon et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta. Kauden aikana tutustutaan katutanssin perusteisiin rennolla otteella.

Maanantaisin klo 19.30-20.30 / Valve

Jatkotason tunnilla opetellaan jo tarkemmin Hip-Hopin elementtejä. Tuntien sisältöön kuuluvat myös freestyleharjoitukset. Vuoden aikana tutustumaan myös hieman muihin katutanssilajeihin. Ryhmällä myös mahdollisesti edustusesiintyminen kevätlukukaudella.

Torstaisin klo 19.15-20.30 / Valve

Tunti on ilmaisupainotteinen katutanssitunti. Tunnilla käytetään hyödyksi erilaisia musiikkeja ja harjoitellaan tarinan kerrontaa Hip-Hopille ominaista liikekieltä käyttäen. Avoin taso.

Perjantaisin klo 18.45-19.45 / Valve

Haluatko oppia tanssimaan? Aikuisten alkeistunnille voit tulla ilman tanssitaustaa! Tunnilla lähdetään showtanssin perusasioista liikkeelle ja nautitaan liikkumisen ilosta.

Sunnuntaisin klo 14-15 / Valve

Ryhmä on jo tanssia harrastaneille. Junnut-aikuiset.

Torstaisin klo 16.30-17.30 / Oamk

Junnut-aikuiset.

Jumps and Turns on vauhdikas tekniikkatunti, jossa pääset harjoittelemaan erilaisia hyppy-, piruetti-, ja pyörähdyskombinaatioita. Jumps and Turns tunti sopii toisena viikkotuntina esimerkiksi showtanssi- tai balettitunnin kanssa.

Jo tanssia harrastaneille.

Keskiviikkoisin klo 18.30-19.30 / Oamk

Junnut-aikuiset.

Jumps and Turns on vauhdikas tekniikkatunti, jossa pääset harjoittelemaan erilaisia hyppy-, piruetti-, ja pyörähdyskombinaatioita. Jumps and Turns tunti sopii toisena viikkotuntina esimerkiksi showtanssi- tai balettitunnin kanssa.

Jo tanssia harrastaneille.

Maanantaisin klo 18.30-19.30 / Oamk

Kuumat latinoryhmit houkuttavat viikoittaiselle tanssitunnille! Rytmikäs tunti sisältää showtanssinelementtejä yhdistettynä latinolaistansseihin.

Torstaisin klo 19.30-20.30 / Oamk