Heimon erikoiskoulutusluokat

Erikoiskoulutusluokat ovat valmennusryhmiä, joihin haetaan erillisen hakutilaisuuden kautta. Opetus on kokonaisvaltaista ja perustuu tanssikoulun opetussuunnitelmaan. Luokkien tavoitteena on tukea oppilaiden tanssillista kehitystä. Sisältöalueina ovat tanssitekniikka, esiintymistaidot, taiteellisuus, monipuolisen tanssikäsityksen laajentaminen sekä ilmaisu. Lisäksi opetuksessa pyritään terveellisten elämäntapojen välittämiseen. Erikoiskoulutusluokat valmistavat oppilaita oman tanssijuuden kehittämiseen ja esimerkiksi kilpailutoimintaan tai uralle tanssialalla.

EK-luokilla tanssitaan päälajina showtanssia, mutta sitä voidaan maustaa myös muilla lajeilla ja tekniikoilla. Ryhmät harjoittelevat kerran viikossa omalla koreografiatunnillaan. Luokan koreografiatunneilla rakennetaan pienteos, jolla esiinnytään vuoden aikana eri tapahtumissa. Lisäksi ryhmien pakollisiin tanssiharjoituksiin kuuluu tekniikkatunteja, jotka valitaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Esitystoiminta kuuluu olennaisena osana EK-luokkien toimintaan. Pienteoksella osallistutaan kevätlukukautena erilaisissa tanssitapahtumissa. Tapahtumat joihin osallistutaan, sovitaan kauden alussa yhdessä oppilaiden, huoltajien ja opettajien kanssa. Oppilaat sitoutuvat EK-toimintaan koko lukuvuodeksi ja osallistuminen vaatii säännöllistä läsnäoloa harjoituksissa.

Hae rohkeasti mukaan Heimon erikoiskoulutusluokille! Tiiviissä treeniryhmässä syntyy upeita ystävyyssuhteita ja yhteiset treenit sekä esiintymiset ovat huikeita kokemuksia!

EK-luokat lukuvuonna 2020-2021

Ikäryhmä

12-15 v. (s. 2005-2008)

Opettaja

Mimmi Marjamaa

Harjoitusajat

Luokka harjoittelee kerran viikossa oman ryhmän koreografiatunnilla.

  • Heimo junnut, torstaisin klo 18-19, JumppaOulun tiloissa

Lisäksi oppilaat harjoittelevat kahdella viikkokurssilla.

  • Showtanssi 12-15 v. jatkotaso, torstaisin klo 17-18 JumppaOulun tiloissa
  • Jumps & Turns tekniikkatunti, maanantaisin klo 18-19, Valveella sali 3

Lukukausimaksu

250€

Viikkokurssit eivät sisälly hintaan.

Lisäksi oppilaiden kustannettavaksi tulevat mahdolliset esiintymisvaatteet, tapahtumien osallistumispassit sekä omat majoitus- ja matkakulut.

Ikäryhmä

16-20v. (s. 2000-2004)

Opettaja

Katja Leinonen

Harjoitusajat

Luokka harjoittelee kerran viikossa oman ryhmän koreografiatunnilla.

  • Heimo nuoret, maanantaisin klo 19-20, Valveella sali 3

Lisäksi oppilaat harjoittelevat yhdellä viikkokurssilla:

  • Showtanssi 16v.+ jatkotaso, torstaisin klo 19-20, JumppaOulun tiloissa

Lukukausimaksu

250€

Viikkokurssit eivät sisälly hintaan.

Lisäksi oppilaiden kustannettavaksi tulevat mahdolliset esiintymisvaatteet, tapahtumien osallistumispassit sekä omat majoitus- ja matkakulut.

Tule mukaan!

Hakutilaisuudet syksyllä 2020: UUDET OPPILAAT

Uusia oppilaita otetaan mukaan ryhmiin syksyllä! Hakutilaisuudet järjestetään elokuussa Valveella (Hallituskatu 7) kauden alkamista edeltävällä viikolla. Hakutilaisuus on tanssitunti, jossa opettajat katsovat hakijan soveltuvuutta ryhmään. Junnujen ja nuorten ryhmien hakijoilla on hyvä olla muutamien vuosien kokemus tanssin harrastamisesta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan hakutilaisuuteen Heimon nettisivulla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta, valitsemalla ryhmä mihin haet.

Paikan vastaanottaminen

Hakijoille ilmoitetaan sähköpostitse 29.8. mennessä, mikäli heidät on valittu mukaan ryhmään. Hakijan tulee vahvistaa paikkansa ryhmässä ja sen jälkeen ilmoittautuminen erikoiskoulutusluokalle on sitova.

Vanhat Oppilaat

Edellisen vuoden erikoiskoulutusluokan oppilaat ilmoittautuvat normaalisti ilmoittautumislomakkeen kautta oman ryhmän erikoiskoulutusluokan tunnille sekä mahdollisille viikkotunneille. Myös vanhat oppilaat osallistuvat hakutilaisuuteen. Heillä on automaattisesti paikka samassa ryhmässä.

Aikataulu

To 27.8.20 klo 19.15-20.15 Heimo junnut 12-15v. / Valve sali 1

ILMOITTAUDU