Lukukausimaksut 2020-2021

30 min / 132€

45 min / 148€

60 min / 170€

Taaperotanssi 40€ (5 x 30 min)

Syyslukukausi 250€ (15 x 60 min)

Kevätlukukausi 250€ (14 x 60 min)

Maksaminen

Kurssien maksutapana toimii lasku, joka toimitetaan sähköpostiin.

Lasku lähetetään asiakkaan antamaan laskutussähköpostiin syksyllä ja keväällä tuntien alettua. Asiakkaan vastuulla on ilmoittaa toimiva sähköpostiosoite ja varmistaa, että lasku ei päädy roskapostikansioon.

Asiakas voi aina halutessaan neuvotella maksupäivästä ennen laskun eräpäivää. Laskun eräpäivää ei voida muuttaa enää laskun erääntymisen jälkeen.

Laskun maksamisen myöhästyminen johtaa viivästysmaksuihin. Erääntyneestä laskusta lähetetään yksi maksumuistutus sähköpostitse. Mikäli laskua ei makseta maksumuistutuksesta huolimatta, laskun periminen siirtyy perintätoimistolle. Tanssikoulu Heimo ei vastaa perinnässä olevista laskuista.

Mikäli lasku siirtyy perintään, oppilas ei voi enää osallistua tanssitunneille ennen kuin erääntynyt lasku tai laskun osa on maksettu. Vaikka oppilas ei tässä tilanteessa voikaan osallistua tanssitunneille, maksuvelvollisuus kuitenkin säilyy ja lasku täytyy maksaa kokonaisuudessaan.

Kevätlukukauden lasku lähetetään syksyn ilmoittautumisen perusteella, ellei kirjallista peruutusta ole tehty ennen kevätlukukauden alkamista.

Laskut laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä, mutta ne on myös mahdollista maksaa kolmessa (3) osassa.

Osamaksusta täytyy sopia etukäteen hyvissä ajoin ennen eräpäivää, joko valitsemalla se ilmoittautumislomakkeella tai ilmoittamalla siitä sähköpostilla.

Osamaksulla maksettaessa laskuihin lisätään osamaksulisä 3€ per osa eli yhteensä 9€. Osamaksun kaikki osat eräpäivineen toimitetaan kauden alussa.

Osamaksun yksittäiset osat käsitellään erillisinä laskuina maksumuistutusten ja mahdollisen perinnän suhteen.

Tanssikoulu Heimo pidättää oikeuden osamaksun myöntämiseen tai myöntämättä jättämiseen.

Kurssit on mahdollista maksaa myös liikuntaseteleillä (Edenred, Smartum ja Tyky).

Liikuntaseteleillä maksamisesta täytyy sopia etukäteen esimerkiksi ilmoittamalla siitä ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostilla.

Liikuntasetelit ovat aina henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa esim. perheenjäsenten kurssimaksuja.

Aktiivisuusalennuksen (10€) saa jokaisesta kurssista ensimmäisen kurssin jälkeen. Aktiivisuusalennus koskee myös erikoiskoulutusryhmiä.

Perhealennuksen (5€) saa jokainen perheenjäsen jokaisesta kurssista tai erikoiskoulutusryhmästä. Alennus koskee samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä.

Aktiivisuus- ja perhealennus voidaan yhdistää.