Lukukausimaksut 2020-2021

Kurssihinnat päivittyvät myöhemmin.

Maksaminen

Kurssien maksutapana toimii lasku, joka toimitetaan sähköpostiin.

Lasku lähetetään aina asiakkaalle sähköpostitse syksyllä ja keväällä tuntien alettua. Asiakkaan vastuulla on ilmoittaa toimiva sähköpostiosoite, johon lasku lähetetään sekä varmistaa, että lasku ei päädy roskapostikansioon.

Asiakas voi aina halutessaan neuvotella maksupäivästä ennen laskun eräpäivää. Laskun eräpäivää ei voida muuttaa enää laskun erääntymisen jälkeen.

Laskun maksamisen myöhästyminen johtaa viivästysmaksuihin. Avoinna olevista laskuista lähetetään yksi maksumuistutus sähköpostitse. Mikäli maksumuistutus laskua ei makseta, lasku siirtyy perintään. Tanssikoulu Heimo ei vastaa perinnässä olevista laskuista.

Mikäli laskua ei makseta maksumuistutuksesta huolimatta, oppilas ei voi enää osallistua tanssitunneille ennen kuin erääntynyt lasku tai laskun osa on maksettu. Vaikka oppilas ei tässä tilanteessa voikaan osallistua tanssitunneille, maksuvelvollisuus kuitenkin säilyy ja lasku täytyy maksaa kokonaisuudessaan.

Kevätlukukauden lasku lähetetään syksyn ilmoittautumisen perusteella ellei kirjallista peruutusta ole tehty ennen kevätlukukauden alkamista.

Laskut laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä, mutta ne on myös mahdollista maksaa kolmessa (3) osassa.

Osamaksusta täytyy sopia etukäteen hyvissä ajoin ennen eräpäivää, joko valitsemalla se ilmoittautumislomakkeella tai ilmoittamalla siitä sähköpostilla.

Osamaksulla maksettaessa laskuihin lisätään osamaksulisä 3€ per osa eli yhteensä 9€.

Osamaksun kaikki osat eräpäivineen toimitetaan kauden alussa. Osamaksun yksittäiset osat käsitellään erillisinä laskuina maksumuistutusten ja mahdollisen perinnän suhteen.

Tanssikoulu Heimo pidättää oikeuden osamaksun myöntämiseen tai myöntämättä jättämiseen.

Kurssien maksaminen liikuntaseteleillä on myös mahdollista (Smartum, Tyky, Edenred).

Liikuntasetelit ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön. Niillä ei voi maksaa esimerkiksi perheenjäsenten maksuja.

Liikuntaseteleillä maksamisesta täytyy sopia etukäteen esimerkiksi ilmoittamalla siitä ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostilla. 

Aktiivisuusalennuksen (10€) saa jokaisesta kurssista ensimmäisen kurssin jälkeen. Aktiivisuusalennus koskee myös erikoisryhmiä ja paketteja (EK-ryhmät, kilpailuryhmät ja Anytime).

Perhealennuksen (5€) saa jokainen perheenjäsen jokaisesta kurssista tai paketista (EK-ryhmät, kilpailuryhmät ja Anytime). Alennus koskee samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä.

Aktiivisuus- ja perhealennus voidaan yhdistää.

Anytime vaihtoehto sallii rajattoman osallistumisen viikkokursseille yhdellä hinnalla. Anytime hinta laskutetaan, mikäli viikkokurssien yhteenlaskettu hinta alennusten kanssa ylittää Anytime hinnan. Anytime on siis maksimihinta, joka viikkokursseista laskutetaan. Anytime hinta ei sisällä EK-luokkia, kilpailu- ja harrasteryhmiä tai lyhyt- ja tiiviskursseja.

EK-oppilaat saavat 30€ lisäalennuksen kilpailuryhmistä.