Ilmoittautuminen

Oppilas saa osallistua tunneille, kun ilmoittautumislomake on asianmukaisesti täytettynä ja lähetettynä ja siten oppilaspaikka varattuna.

Ilmoittautumislomaketta ei voi täyttää alaikäinen, vaan lähettäjän täytyy olla yli 18-vuotias.

Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmainen kokeilukerta

Oppilas voi käydä kokeilemassa tanssituntia yhden kerran veloituksetta kauden alussa, ensisijaisesti ensimmäisellä tanssitunnilla, mikäli hän ei ole osallistunut kyseiselle tunnille aikaisemmin. Kokeilukerran voi hyödyntää ilmoittautumalla tanssitunnille ilmoittautumislomakkeella normaalisti etukäteen. Ilmoittautumisen voi perua kokeilukerran jälkeen, mikäli kurssia ei halua jatkaa.

Peruminen

Oppilaspaikan voi perua kirjallisesti yhden viikon sisällä kurssin alkamispäivästä eli ennen lukukauden toista tanssituntia. Ensimmäisen viikon jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja oppilas on velvollinen maksamaan lukukauden kurssimaksun kokonaisuudessaan poislukien erikoistilanteet (ks. alla).

Ilmoittautumisen jälkeen kurssin vaihdot tai mahdolliset keskeytykset tulee aina ilmoittaa mahdollisimman pian.

Kurssin keskeyttämisestä sovitaan Heimon kanssa erikseen. Loukkaantumisen tai sairastumisen sattuessa  oppilas voi lääkärintodistusta vastaan keskeyttää kurssin ja saada hyvityksen käyttämättömistä tunneista. Muissa epätavallisissa tilanteissa Tanssikoulu Heimo pidättää oikeuden päättää hyvityksestä tapauskohtaisesti. Lähtökohtaisesti kurssimaksuja ei voida hyvittää kuin lääkärintodistusta vastaan.

Syyslukukauden alussa tehty ilmoittautuminen on voimassa koko vuoden (syys- ja kevätlukukauden). Jos oppilas ei jostain syystä jatka ryhmässä syyslukukauden jälkeen, tulee siitä aina ilmoittaa kirjallisesti (sähköposti) ennen kevätlukukauden alkamista. Kevätlukukaudelle ei siis tarvitse ilmoittautua uudestaan, vaan syksyllä tehty ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti mikäli sitä ei peru.

Laskutus

Lasku lähetetään aina asiakkaalle sähköpostitse syksyllä ja keväällä tuntien alettua. Asiakkaan vastuulla on ilmoittaa toimiva sähköpostiosoite, johon lasku lähetetään sekä varmistaa, että lasku ei päädy roskapostikansioon.

Asiakas voi aina halutessaan neuvotella maksupäivästä ennen laskun eräpäivää. Laskun eräpäivää ei voida muuttaa enää laskun erääntymisen jälkeen.

Laskun maksamisen myöhästyminen johtaa viivästysmaksuihin. Avoinna olevista laskuista lähetetään yksi maksumuistutus sähköpostitse. Mikäli maksumuistutus laskua ei makseta, lasku siirtyy perintään. Tanssikoulu Heimo ei vastaa perinnässä olevista laskuista.

Mikäli laskua ei makseta maksumuistutuksesta huolimatta, oppilas ei voi enää osallistua tanssitunneille ennen kuin erääntynyt lasku tai laskun osa on maksettu. Vaikka oppilas ei tässä tilanteessa voikaan osallistua tanssitunneille, maksuvelvollisuus kuitenkin säilyy ja lasku täytyy maksaa kokonaisuudessaan.

Kevätlukukauden lasku lähetetään syksyn ilmoittautumisen perusteella ellei kirjallista peruutusta ole tehty ennen kevätlukukauden alkamista.

Osamaksu

Laskut laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä, mutta ne on myös mahdollista maksaa kolmessa (3) osassa. Osamaksusta täytyy sopia etukäteen hyvissä ajoin ennen eräpäivää, joko valitsemalla se ilmoittautumislomakkeella tai ilmoittamalla siitä sähköpostilla.  Osamaksulla maksettaessa laskuihin lisätään osamaksulisä 3€ per osa eli yhteensä 9€. Osamaksun kaikki osat eräpäivineen toimitetaan kauden alussa. Osamaksun yksittäiset osat käsitellään erillisinä laskuina maksumuistutusten ja mahdollisen perinnän suhteen. Tanssikoulu Heimo pidättää oikeuden osamaksun myöntämiseen tai myöntämättä jättämiseen.

Liikuntasetelit

Kurssit on mahdollista maksaa myös liikuntaseteleillä (Edenred, Smartum ja Tyky). Liikuntaseteleillä maksamisesta täytyy sopia etukäteen esimerkiksi ilmoittamalla siitä ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostilla. Liikuntasetelit ovat aina henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa esim. perheenjäsenten kurssimaksuja.

Alennukset

Aktiivisuusalennuksen (10€) saa jokaisesta kurssista ensimmäisen kurssin jälkeen. Aktiivisuusalennus koskee myös erikoisryhmiä ja paketteja (EK-ryhmät, kilpailuryhmät ja Anytime).

Perhealennuksen (5€) saa jokainen perheenjäsen jokaisesta kurssista tai paketista (EK-ryhmät, kilpailuryhmät tai Anytime). Alennus koskee samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä.

Aktiivisuus- ja perhealennus voidaan yhdistää.

Anytime vaihtoehto sallii rajattoman osallistumisen viikkokursseille yhdellä hinnalla. Anytime hinta laskutetaan, mikäli viikkokurssien yhteenlaskettu hinta alennusten kanssa ylittää Anytime hinnan. Anytime on siis maksimihinta, joka viikkokursseista laskutetaan. Anytime-hinta ei sisällä EK-luokkia, kilpailu- ja harrastrryhmiä tai lyhyt- ja tiiviskursseja.

EK-oppilaat saavat 30€ lisäalennuksen kilpailuryhmistä.

Tiivis- ja kesäkurssit

Tiiviskursseilla ja kesäjaksolla järjestetyillä kursseilla on omat hinnastonsa ja niille ilmoittaudutaan erikseen. Yleiset alennukset eivät koske tiivis- tai kesäkursseja. Näillä kursseilla ei myöskään ole kokeilukertaa, vaan ilmoittautuminen on sitova.