Syksy 2020

Ilmoittautumislomake syksyn kursseille ei ole vielä avattu. Tänä vuonna syksyn ilmoittautuminen siirtyy elokuulle. Ilmoitamme lähempänä tarkkaa päivämäärä.

Lukukaudet

Syyslukukauden päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin.

Lomakkeen täyttäminen

Oppilas saa osallistua tunneille, kun ilmoittautumislomake on asianmukaisesti täytettynä ja lähetettynä ja siten opppilaspaikka varattuna. Ilmoittautumislomaketta ei voi täyttää alaikäinen, vaan lähettäjän täytyy olla yli 18-vuotias.

Luethan ennen lomakkeen täyttämistä:

Syyskauden alussa tehty ilmoittautuminen on voimassa koko vuoden (syys- ja kevätlukukauden). Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Syksyn kilpailuryhmien hakutilauuksiin sekä Ek-luokkien täydennyshakuun ilmoittaudutaan erikseen sähköpostitse.

Ilmainen kokeilukerta

Oppilas voi käydä kokeilemassa tanssituntia yhden kerran veloituksetta kauden alussa, ensisijaisesti ensimmäisellä tanssitunnilla, mikäli hän ei ole osallistunut kyseiselle tunnille aikaisemmin. Kokeilukerran voi hyödyntää ilmoittautumalla tanssitunnille ilmoittautumislomakkeella normaalisti etukäteen. Ilmoittautumisen voi perua kokeilukerran jälkeen, mikäli kurssia ei halua jatkaa.

Oppilaspaikan voi perua kirjallisesti yhden viikon sisällä kurssin alkamispäivästä eli ennen lukukauden toista tanssituntia. Ensimmäisen viikon jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja oppilas on velvollinen maksamaan lukukauden kurssimaksun kokonaisuudessaan poislukien erikoistilanteet (ks. alla).

Ilmoittautumisen jälkeen kurssin vaihdot tai mahdolliset keskeytykset tulee aina ilmoittaa mahdollisimman pian.

Kurssin keskeyttämisestä sovitaan Heimon kanssa erikseen. Loukkaantumisen tai sairastumisen sattuessa  oppilas voi lääkärintodistusta vastaan keskeyttää kurssin ja saada hyvityksen käyttämättömistä tunneista. Muissa epätavallisissa tilanteissa Tanssikoulu Heimo pidättää oikeuden päättää hyvityksestä tapauskohtaisesti. Lähtökohtaisesti kurssimaksuja ei voida hyvittää kuin lääkärintodistusta vastaan.

Syyslukukauden alussa tehty ilmoittautuminen on voimassa koko vuoden (syys- ja kevätlukukauden). Jos oppilas ei jostain syystä jatka ryhmässä syyslukukauden jälkeen, tulee siitä aina ilmoittaa kirjallisesti (sähköposti) ennen kevätlukukauden alkamista. Kevätlukukaudelle ei siis tarvitse ilmoittautua uudestaan, vaan syksyllä tehty ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti mikäli sitä ei peru.