Kilpailuryhmät

/Kilpailu- ja harrasteryhmät
Kilpailu- ja harrasteryhmät 2019-06-20T06:25:47+00:00

Heimon kilpailu- ja harrasteryhmät

KILPAILURYHMÄT

Muodostelmien ja pienryhmien tavoitteena on kisata FDO:n alaisissa kilpailuissa. Kilpailuryhmät harjoittelevat oman ryhmän kanssa tavoitteellisesti koreografiaharjoituksissa sekä tekniikkaa vähintään yhdellä Heimon viikkotunnilla. Kilpailuryhmien oppilaille suositellaan kuitenkin myös useampaa viikkotuntia liikekielen, kehonhallinnan ja riittävän fyysisen kunnon kehittämiseksi. Kilpailuryhmissä harjoittelu on sitovaa koko vuoden ajan ja oppilaan tulee ymmärtää säännöllisen harjoittelun merkitys.

ESIINTYVÄT HARRASTERYHMÄT

Esiintyvät harrasteryhmät harjoittelevat rennommalla otteella, mutta voivat osallistua myös haluamiinsa kilpailuihin. Harrasteryhmissä tanssia harjoitellaan kerran viikossa oman ryhmän tunnilla. Ryhmissä on avoin taso, eikä niihin järjestetä erillisiä hakutilaisuuksia.

Kilpailukoordinaattori Riikka Krogerus, info@tanssikouluheimo.fi

Ryhmät

Performing Arts pienryhmä aikuiset 16+

Ryhmään haetaan 7 tanssijaa hakutilaisuuden kautta.

AIKUISET 1: Kilpailijat, jotka täyttävät kilpailuvuoden aikana 16 vuotta tai ovat sitä vanhempia. (Vuonna 2003 syntyneet ja sitä vanhemmat tanssijat)

Harjoitusajat

Valmentaja: Jutta Sulkala 

Hinta: 360 €

Kurssimaksun lisäksi oppilaan tulee kustantaa kilpailumatkan kulut, edustus- ja kilpailuvaatteet sekä FDO:n jäsenmaksu ja kilpailumaksu. Oppilaat saavat viikkokursseista 10€ alennuksen.

EK-oppilaat saavat 30€ alennuksen kilpailuryhmästä.

Katutanssi pienryhmä aikuiset 17+

Ryhmään haetaan 7 tanssijaa.

AIKUISET 1: Kilpailijat, jotka täyttävät kilpailuvuoden aikana 16 vuotta tai ovat sitä vanhempia. (Vuonna 2003 syntyneet ja sitä vanhemmat tanssijat)

Harjoitusajat

Valmentaja: Jutta Sulkala

Hinta: 360 €

Kurssimaksun lisäksi oppilaan tulee kustantaa kilpailumatkan kulut, edustus- ja kilpailuvaatteet sekä FDO:n jäsenmaksu ja kilpailumaksu. Hintaan ei sisälly Hiphop jatko viikkotunti. Oppilaat saavat viikkokursseista 10€ alennuksen.

EK-oppilaat saavat 30€ alennuksen kilpailuryhmästä.

Tanssikoulu Heimon oppilaat voivat hakeutua soolo tai duo -valmennukseen. Valmennuksessa oppilaalle työstetään soolo tai duo -koreografia opettajan kanssa.

Valmennuksesta sovitaan henkilökohtaisesti opettajan kanssa ottamalla yhteyttä opettajaan ja tiedustelemalla vapaita valmennuspaikkoja. Harjoitussalit hoidetaan yhdessä opettajan kanssa ja hintoja voi tiedustella suoraan opettajalta. Oppilaat osallistuvat opettajan kanssa yhdessä päätettyihin kilpailuihin tai tapahtumiin.

Lukuvuonna 2019-2020 soolo ja duo -valmennusta antavat opettajat:

Iisa-Liina Heikkinen    Sähköpostiosoite: iisaliinah@gmail.com

Ilona Räty                      Sähköpostiosoite: ratyilona@gmail.com

Jutta Sulkala                 Sähköpostiosoite: jutta_sulkala@hotmail.com

Voit myös tiedustella valmennuksesta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tanssikouluheimo.fi

Tule mukaan!

Hakutilaisuus kilpailuryhmiin

Hakupäivän aikataulu

Syksy 2019

ILMOITTAUDU