Heimon kilpailu- ja harrasteryhmät

Kilpailuryhmät

Muodostelmien ja pienryhmien tavoitteena on kisata FDO:n alaisissa kilpailuissa. Kilpailuryhmät harjoittelevat oman ryhmän kanssa tavoitteellisesti koreografiaharjoituksissa sekä tekniikkaa vähintään yhdellä Heimon viikkotunnilla. Kilpailuryhmien oppilaille suositellaan kuitenkin myös useampaa viikkotuntia liikekielen, kehonhallinnan ja riittävän fyysisen kunnon kehittämiseksi. Kilpailuryhmissä harjoittelu on sitovaa koko vuoden ajan ja oppilaan tulee ymmärtää säännöllisen harjoittelun merkitys.

Esiintyvät harrasteryhmät

Esiintyvät harrasteryhmät harjoittelevat rennommalla otteella, mutta voivat osallistua myös haluamiinsa kilpailuihin. Harrasteryhmissä tanssia harjoitellaan kerran viikossa oman ryhmän tunnilla. Ryhmissä on avoin taso, eikä niihin järjestetä erillisiä hakutilaisuuksia.

Ryhmät 2019-2020

Performing Arts pienryhmä aikuiset 17+

Ryhmään haetaan 7 tanssijaa hakutilaisuuden kautta.

AIKUISET 1: Kilpailijat, jotka täyttävät kilpailuvuoden aikana 17 vuotta tai ovat sitä vanhempia. (Vuonna 2003 syntyneet ja sitä vanhemmat tanssijat)

Hakutilaisuus

Ryhmään haetaan tanssijoita hakutilaisuuden kautta syyslukukauden alussa.

Katutanssi pienryhmä aikuiset 17+

Ryhmään haetaan 7 tanssijaa.

AIKUISET 1: Kilpailijat, jotka täyttävät kilpailuvuoden aikana 17 vuotta tai ovat sitä vanhempia. (Vuonna 2003 syntyneet ja sitä vanhemmat tanssijat)

Hakutilaisuus

Ryhmään haetaan tanssijoita hakutilaisuuden kautta syyslukukauden alussa.

Tanssikoulu Heimon oppilaat voivat hakeutua soolo tai duo -valmennukseen. Valmennuksessa oppilaalle työstetään soolo tai duo -koreografia opettajan kanssa.

Valmennuksesta sovitaan henkilökohtaisesti opettajan kanssa ottamalla yhteyttä opettajaan ja tiedustelemalla vapaita valmennuspaikkoja. Harjoitussalit hoidetaan yhdessä opettajan kanssa ja hintoja voi tiedustella suoraan opettajalta. Oppilaat osallistuvat opettajan kanssa yhdessä päätettyihin kilpailuihin tai tapahtumiin.

Lukuvuonna 2019-2020 soolo ja duo -valmennusta antavat opettajat:

Iisa-Liina Heikkinen    Sähköpostiosoite: iisaliinah@gmail.com

Ilona Räty                      Sähköpostiosoite: ratyilona@gmail.com

Jutta Sulkala                 Sähköpostiosoite: jutta_sulkala@hotmail.com

Voit myös tiedustella valmennuksesta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tanssikouluheimo.fi

Syksyllä 2019 alkava esiintyvä harrasteryhmä aikuisille! Ryhmä on tarkoitettu kaikille yli 30v. aikuisille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti otsaa rypistämättä ja päästä esiintymään erilaisiin tapahtumiin. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa (75min) tunnilla, jossa työstetään pienteosta. Tämä treeniporukka on sinulle, joka omaat hieman tanssitaustaa tai sinulta löytyy halua oppia uutta ja tahdot harjoitella koreografiaa sekä esiintyä! Ryhmä päättää yhdessä kauden alussa tapahtumista tai kilpailuista, joihin haluavat osallistua. Tule rohkeasti mukaan sellaisena kuin olet!

Ryhmään ei ole erillistä hakutilaisuutta ja taso on avoin. Ilmoittautuminen ryhmään tehdään ilmoittautumislomakkeen kautta.

Harjoitusajat

Torstaisin klo 19.30-20.45, Oamk

Valmentaja

Mimmi Marjamaa

Hinta

250€ lukukausi (14 x 75 min)

Kurssihinnan lisäksi tulee maksettavaksi eri tapahtumien osallistumismaksut sekä valmentajamaksu riippuen matkojen/tapahtumien määrästä. Oppilaiden kustannettavaksi tulee myös omat esiintymisasut, mahdolliset matka- ja majoituskulut sekä edustusvaatteet (Heimon collegepusero).