Tanssikurssit

Tältä sivulta löydät kuvaukset tanssikursseistamme. Tervetuloa tutustumaan tuntitarjontaan!

Kesällä julkaistaan lukuvuoden 2020-2021 tanssikurssit.

Varhaislapset 1,5-6v.
Kouluikäiset 7-10v.
Junnut 11-14v.
Nuoret &  aikuiset 15v.+ (ei yläikärajaa)
Aikuiset 30v.+
Alkeet: ei vaadita aiempaa tanssitaustaa
Perustaso: väh. 1-2 vuotta tanssikokemusta
Jatkotaso: väh. 3-4 vuoden tanssikokemus (tällä tasolla treenatessa suositellaan vähintään kahta viikkotuntia)
Avoin taso: jo tanssia harrastaneet eri tasoiset tanssijat
Huomaathan, että tasokuvaukset ovat suuntaa antavia. Oppiminen on aina yksilöllistä. Opettajat auttavat sinua löytämään oman taitotasoasi vastaavan tunnin. Uudessa lajissa suosittelemme hankkimaan perusteet alkeet- tai perustasolta.

Lasten Heimo

SMILES AND FUN

Lasten Heimossa on tunteja taaperoille, alle kouluikäisille ja alakoululaisille. Lastentunnit ovat meille tärkeitä: haluamme, että ne ovat lapsille sopivia ja inspiroivia! Tunneilla korostuvat mielikuvitus, luovuus ja tarinat: haluamme, että oppiminen on hauskaa ja ikimuistoista. Tytöt ja pojat ovat tervetulleita kaikille tunneille!

Katutanssi

FIND YOUR GROOVE

Heimon katutanssitarjonnasta löydät eritasoisia ja eri-ikäisille suunnattuja katutanssitunteja. Pääosin tarjoamme hiphop-tunteja.

Hiphop-tanssille ominaista ovat erilaiset askeleet, bounce, isolaatiot, rytmin vaihdokset ja koordinaatiot. Tunnilla keskeisiä elementtejä ovat myös musikaalisuus ja groove. Hiphop on tanssina yhdistelmää mm. breakdancesta, poppingista ja afrikkalaisesta tanssista. Hiphop-tanssille on ominaista freestyle, eli improvisaatiotanssi ja tanssilla on vahvat sosiopoliittiset juuret. Tunnit koostuvat pääosin lämmittelystä, tekniikkaharjoituksista ja koreografian harjoittelusta. Jatkotasolla harjoitellaan myös freestyletanssia.

Katutanssitunneille varusteiksi rennot vaatteet ja sisätennarit sekä juomapullo.

Baletti

FOR THE SOUL

Baletti on erinomainen oheislaji kaikille muille tanssilajeille, mutta myös ihastuttava ja klassinen tanssilaji päälajksi. Baletissa korostuvat tanssitekniikka ja turvallinen työskentely. Baletti auttaa myös kehittämään kehonhallintaa ja sen tuntemusta.

Balettitunnit koostuvat harjoituksista, joita tehdään tangolla ja keskilattialla. Tunneilla pääset nauttimaan baletin klassisesta ja kauniista maailmasta. Varusteiksi tunneille balettiasu tai linjakkaat vaatteet sekä balettitossut.

Showtanssi & tekniikka

DANCE YOUR STORY

Showtanssitunnit ovat monipuolisia tanssitunteja, joissa pääset kehittämään omaa tanssitekniikkaa sekä ilmaisua. Showtanssissa hyödynnetään erilaisia tekniikoita nyky- ja jazztanssista sekä baletista. Lattia- ja parityöskentely kuuluvat myös showtanssiin. Showtanssitunneilla pääset nauttimaan täydestä tanssituntumasta, joka syntyy tilassa liikkuvista harjoituksista sekä hyvästä musiikista tietenkin!

Latinalaistanssit

FEEL THE RYHTHM