Meidän tarina

Yrittäjät 2018-07-17T09:08:54+00:00

Katja & Riikka

Hei-moi! Olemme kaksi oululaista yrittäjää ja kasvatusalan ammattilaista. Meillä on unelma. Onnellinen sellainen. Jo ennen ystävyyttämme haaveilimme molemmat omasta tanssikoulusta. Vuosia myöhemmin elämä johdatti meidät tilanteeseen, jossa ymmärsimme olevamme toisillemme ne ihmiset, kenen kanssa unelmien  tanssikoulua haluamme perustaa. Siitä yhteinen matkamme yrittäjinä lähti liikkeelle.

Katjalla on kansanvälistä taustaa ja hän on pian valmistuva tanssinopettajaksi (AMK). Taskussa on myöskin kasvatustieteen kandidaatin tutkinto ja Advanced Diploma in Contemporary Dance. Katja kokee tärkeäksi äitiyden ja perheiden tukemisen ja siksi tanssikoulu haluaakin olla koko perheen tanssikoulu. Riikka on myöskin kasvatustieteen kandidaatti ja opiskelee vielä maisteriopintojaan. Hän on keskittynyt erityisesti varhaisikään ja onnellisuuden tutkimiseen. Tanssikoulumme haluaakin olla onnellisuuden ja elämänilon lähettiläs.

Meille on tärkeää kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveys. Uskomme ihmisten hyvinvoinnin lähtevän melko yksinkertaisista asioista, kuten hyvistä vuorovaikutussuhteista ja onnistumisen kokemuksista. Toivommekin voivamme tuottaa näitä kokemuksia teille!

Emme pelkää tehdä kovaa työtä tavoitteidemme ja unelmiemme eteen. Meillä molemmilla on vahva halu tuoda uudenlaista kokemusta tanssimisesta ja tanssitunneista. Emme vielä tarkkaan tiedä mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan, mutta toivomme sen pitävän sisällään kasvavan ja elämäniloisen tanssikoulun, jossa on tilaa myös uusille tavoille palvella ihmisiä. Me ajattelemme olevamme täällä sitä varten, että voisimme palvella juuri sinua.

Tervetuloa nauttimaan tanssista kanssamme kasvavaan ja elämäniloiseen Heimoon!

Katja Leinonen                                                                                  Riikka Krogerus

Yrittäjä, tanssinopettaja, KK                                                          CEO, yrittäjä, tanssinopettaja, KK