Tietosuojakäytäntö

/Tietosuojakäytäntö
Tietosuojakäytäntö 2018-05-22T11:42:15+00:00

Tanssikoulu Heimo Oy

Tietosuojaseloste

 

Tämä tietosuojaseloste kattaa henkilötietolain 2016/280  mukaisen rekisteriselosteen tiedot.

Yksityisyytesi ja henkilötietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Rekisterinpitäjänä vastaamme kaikista antamistasi henkilötiedoista, kuten nimestäsi, osoitteestasi, sähköpostiosoitteestasi ja syntymäajastasi. Käytämme henkilötietojasi tietosuojalaissa säädellyllä tavalla. Keräämme henkilötietoja vain kun se on tarpeellista ja keräämme vain niitä tietoja, joita tarvitsemme liiketoimissa kanssasi. Ilmoittautumalla kursseillemme hyväksyt tämän tietosuojakäytännön sekä  henkilötietojesi käsittelyn alla kuvatulla tavalla.

 

REKISTERINPITÄJÄ

Tanssikoulu Heimo Oy

Tuirantie 17 as 42

90500 OULU

Y-tunnus: 2840529-6

 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Tanssikoulu Heimo tallentaa asiakasrekisteriin ilmoittautumislomakkeessa olevat tiedot. Tietoja käytetään laskutuksessa, asiakassuhteiden hoitamisessa, hallinnoimisessa, analysoinnissa ja kehittämistoimissa.

Tietosi tallentuvat rekisteriin ilmoittautumisen tai muun tilauksen yhteydessä. Tietoja käytetään viestintään Tanssikoulu Heimon ja asiakkaiden välillä. Mikäli tietoja annetaan ulkopuoliselle, tällöin niitä käytetään vain Tanssikoulu Heimon ja asiakkaan välisen suhteen ylläpitämiseen.

Laskun perintätilanteessa Tanssikoulu Heimolla on oikeus luovuttaa tarpeelliset laskutustiedot perintää hoitavalle taholle. Tanssikoulu Heimo voi käyttää rekisterin tietoja markkinoinnin kohdentamiseen, esimerkiksi sähköposti- tai tekstiviestin tai postin lähettämiseen. Asiakkaan tiedot säilytetään vähintään lukuvuoden ajan, jolloin asiakas on oppilaana tanssikoulussa. Asiakas voi halutessaan lukuvuoden päättymisen jälkeen pyytää Tanssikoulu Heimoa poistamaan asiakkaan tiedot rekisteristä. Asiakas voi myös milloin tahansa ilmoittaa, mikäli ei halua yhteystietojaan käytettävän tanssikoulun markkinointitarkoituksiin.

 

REKISTERIIN KERÄTTÄVÄ TIETO

Keräämme asiakkaan tietoja tanssikursseille ilmoittautumisen yhteydessä tai muun tilauksen yhteydessä. Käsittelemme tietoja, joita asiakas on ilmoittanut verkkosivuilla ilmoittautumisen yhteydessä. Käytämme tietojasi pääosin laskutukseen sekä viestintään. Keräämme ilmoittautumisen yhteydessä nimen, syntymäajan, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Alle 18-vuotiailta keräämme huoltajan tiedot. Tällaiset tiedot ovat nimi, puhelinnumero, sähköposti ja laskutusosoite. Käsittelemme myös  asiakkaiden maksusuorituksia sekä maksuhistoriaa.

 


ASIAKASTIETOJEN LUOVUTUS

Tanssikoulu Heimon asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan tanssikoulun käytössä. Emme käy missään vaiheessa kauppaa henkilötiedoilla. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole laskutuksen tai muun lainsäädännöllisen velvotteen vuoksi tarpeellista. Asiakkaan tiedot hävitetään aina asiakasrekisteristä asiakkaan pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet edellytä tietojen säilyttämistä.

Tanssikoulu Heimo voi käyttää asiakkaan tietoja esimerkiksi perintätoimiston kanssa toimiessa, mikäli asiakkaalla on maksamattomia avoimia laskuja.

Mikäli Tanssikoulu Heimo myydään tai se yhdistetään toiseen liiketoimintaan, henkilötietojasi saatetaan luovuttaa neuvonantajille, mahdolliselle ostajalle sekä liiketoiminnan uudelle omistajalle.

 

TIETOJEN SUOJAAMINEN

Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta sivullisille ja se sijaitsee suojatulla palvelimella. Koko rekisteriin pääsevät käsiksi ainoastaan Tanssikoulu Heimon avainhenkilöt ja ne työntekijät, joiden työnteon kannalta pääsy tietoihin on välttämätöntä. Tanssikoulun opettajat saavat itselleen vain tarvittavat tiedot asiakasrekisteristä. Kurssien alettua tanssikoulu antaa opettajilleen listan kurssin osallistujista, joissa ilmenee oppilaan etunimi, sukunimi ja ikä.

 

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYS, PÄIVITYS JA KORJAUS

Henkilötietosi säilytetään, kunnes irtisanot asiakkuutesi ilmoittamalla siitä erikseen Tanssikoulu Heimolle. Tällöin poistamme henkilötietosi. Emme kuitenkaan säilytä henkilötietoja kauemmin kuin soveltava tietosuojalainsäädäntö määrittää.

Haluamme varmistaa, että henkilötietosi ovat oikein ja ajan tasalla. Jos tietosi muuttuvat tai ovat virheelliset, ilmoitathan siitä Tanssikoulu Heimolle sähköpostitse. Voit aina myös pyytää tietosi sinulle tarkasteluun. Asiakkaan vastuulla on aina ilmoittaa muuttuneista tai väärin ilmoitetuista yhteystiedoista. Tanssikoulu Heimo ei vastaa vääristä laskutustiedoista johtuvista kuluista, kuten laskun siirtymisestä perintään, jos asiakasta ei ole tavoitettu annettujen yhteystietojen avulla.